91 52 44 07 info@helleguldmann.dk
Del med dit netværk

Dit barn skal have en stor, flot, ny, spændende og varieret madpakke, hver dag. Fyldt med grøntsager, hjemmebagt brød og spændende ruller med fyld bundet med en fin snor og frugt der ligner en prins eller prinsesse, ellers er du en dårlig mor!!!

Eller hvad?

Når jeg om morgenen smører madpakker, tænker jeg selvfølgelig over at der skal være noget sundt og noget mættende i madpakken og jeg forsøger da også at få det til at se indbydende ud.
Men jeg må indrømme at det er meget sjældent jeg orker eller har fantasi til at lave en flot og fancy madpakke, i små fine pakker med kulørte bånd.
Og nogle dage gider mine børn bare godt at have 4 stykker med leverpostej med og kun 2 skiver agurk. Og så får de det. Jeg putter som regel lidt ekstra grøntsager i, men kommenterer ikke hvis de ikke er spist når de kommer hjem.

Den gamle klassiker med kedelige rugbrødsmadder er et ganske fint måltid. Varieret kost handler ikke om hvad man spiser i det enkelte måltid, men hvad man spiser over flere dage. Så en dag kun med leverpostejmadder i madpakken, kan godt indgå i en varieret kost.
Mine børn spiser ikke deres mad hvis de ikke kan lide det, og hellere 4 stykker med leverpostej end ingen mad en hel dag.

Er du i tvivl om hvad der kunne være godt at komme i madpakken har du her et link til madpakkehånden, som er en god huskemodel til hvad en madpakke kan indeholde: http://altomkost.dk/tips/til-maaltiderne/madpakker/gimadpakkenenhaand/

Del med dit netværk