91 52 44 07 info@helleguldmann.dk
Del med dit netværk

Ingredienser:

4 personer (2 voksne og 2 børn) 

300 g pasta

200 g kyllingebryst i tern

1 pakke kalkunbacon i tern (eller alm. Bacon)

1 rød peber i tern

1 lille dåse majs

2 håndfulde brøndkarse

1 avocado i skiver

1 – 2 spsk. citronolie

Krydderier til kyllingen – evt. Garam masala

Fremgangsmåde:

 

Kog pastaen. Og lad den køle af.

Steg kalkunbacon og lad det dryppe af.

Krydr kyllingen og steg den i lidt olie. Sørg for at panden er godt varm inden du putter kyllingen på.

Vend pastaen i citronolie og blad resten af ingredienserne i.

Vend avokadoen i lidt citronolie, så den ikke tager farve. Jeg serverede den ved siden af.

Server evt. fuldkornsbrød til.

 

Tip. Du kan sagtens forberede retten dagen i forvejen, men vent med at skærer avokadoen ud så den ikke bliver kedelig.

Del med dit netværk