91 52 44 07 info@helleguldmann.dk
Del med dit netværk

Ingredienser:

ca. 12 pandekager 

120 g hvedemel

2 tsk salt

4 dl mælk

8 æg

1 pose spinat (optøet fra frost)

Olie eller smør til stegning

 

Fremgangsmåde:

 Pisk æg og mælk sammen. 

Blend eller hak spinaten.

Bland sammen med æggemassen.

Tilsæt salt og mel, pisk til der ikke er melklumper i dejen.

Lad dejen hvile i ca 30 minutter.

Steg pandekagerne på en varm pande i olie eller smør.

Serverings tip:

På billedet er pandekagen serveret med hakket oksefars med tacokrydderier (den fra Santa Maria)

Salat, cherrytomater, rødpeber, avocado, agurk, grillede gule peberfrugter og syltede rødløg. 

 

Del med dit netværk
Kom gennem grillsæsonen, uden at tage på i vægt

De gode vaner starter her!

Få mailserien med konkrete råd til at komme gennem grillsæsonen, uden at tage på i vægt.

Ingen forbud og løftede pegefingre.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.