91 52 44 07 info@helleguldmann.dk

Sundhed og gode madvaner til hele familien

Man kan godt tabe sig uden at skulle handle i helsekostbutikker, eller bytte alle sine madvarer ud med nyt fra grøntsagsafdelingen. Det handler om at skabe gode vaner, uden at lave radikalt om på sine eksisterende rutiner.

Særligt i en travl hverdag kan det være svært at finde overskuddet til at få indarbejdet gode madvaner, men der er hjælp at hente.

Jeg hjælper jer som familie, både med og uden børn, med at få indarbejdet en række gode vaner. Madvaner, som er tilpasset jeres eksisterende rutiner, som tager højde for jeres yndlings mad. Jeg yder primært kostvejledning i Vesthimmerland, men kører også gerne uden for kommunen. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om jeres ønsker og mål for en sundere hverdag.

Kostvejledning til familier

Indholdet i et familieforløb er altid individuelt tilrettelagt, så det matcher jeres udfordringer i dagligdagen. Med udgangspunkt i jeres ønsker og eksisterende rutiner i hverdagen, får i min anbefaling af hvilket forløb der vil passe bedst til jer.

Eksempler på indhold i et familieforløb (som altid tilpasses jeres familie):

  • Fælles madlavning, af de råvarer i allerede anvender
  • Hjælp til at undgå “sundhedsforvirring”
  • Hjælp til indkøb i supermarkedet. Herunder tips til at vælge de bedste alternativer, når “usunde” ting ryger i indkøbskurven
  • Hjælp til at finde overskuddet til at justere jeres vaner
  • Inspiration til gode opskrifter som kan laves i en fart
  • Hjælp til at håndtere “kræsenhed” hos enkelte familiemedlemmer
  • Tips til hvordan i som familie kan støtte hinanden
  • Tips til hvordan i kan få mere motion ind i hverdagen, på en sjov og overskuelig måde

Nedenfor kan i se priser på de forskellige forløb. Foruden familieforløb tilbyder jeg også skræddersyede individuelle forløb, samt medarbejderforløb- og workshops m.v. for virksomheder. Læs mere om et individuelt forløb her >>

Børn og overvægt

Vi voksne har et ansvar for at hjælpe vores børn til at få gode madvaner, hvor der stadig er plads til slik og flødeboller i skolen. Er barnet blevet overvægtig er det vigtigt at gribe et vægttab rigtigt an, så barnet ikke føler sig forkert eller udenfor fællesskabet med de andre børn, eller talt ned til af de voksne. Det gælder om at bevare et godt forhold til mad, så barnet undgår spiseforstyrrelser.

Jeg hjælper jer sikkert i gang, på en tryg og god måde, så barnet får succes med sit vægttab. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jeres barn.

Find svar på dine spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, som jeg møder fra mine klienter.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, eller for en uddybning af mine forløb.
Helle Guldmann Professionel kostvejledning i Farsø og Aars.

Kom i mål med dit vægttab - et skridt af gangen.

Her får du 6 mails med konkrete og overskuelige redskaber, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab uden at gøre hverdagen besværlig.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

 

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.