91 52 44 07 info@helleguldmann.dk

Fokus på sunde medarbejdere

Der er en lang række fordele ved at sætte fokus på sundheden i jeres virksomhed, som fx:

  • Højere koncentration hos den enkelte medarbejder
  • Færre sygedage
  • Forebyggelse af stress og depression
  • Færre arbejdsskader- og ulykker

Koncentrationsbesvær og træthed er nogle af de faktorer der spiller ind når der sker ulykker på arbejdspladsen. Er man uoplagt og træt bliver man ofte ukoncentreret og har lettere ved at lave fejl. Man kan ved at spise og drikke rigtigt, selv gøre en indsats for at mindske risikoen for arbejdsskader.

Men hvordan gør man så lige det? Og hvad vil det sige at spise og drikke rigtigt? Dette – og meget mere – kan i lære jeres medarbejdere gennem et skræddersyet forløb.

Sådan sætter i fokus på sundheden

Jeg kommer ud til jer i virksomheden til en uforpligtende snak, hvor vi afklarer jeres behov og ønsker. I får altid en skræddersyet løsning, til en fast pris, der matcher jeres behov. Mulighederne er mange, men et forløb kan fx indeholde flg. delementer:

  • Workshop for jeres team af medarbejdere eller ledelsesgruppen
  • Kost- og tæningsvejledning til virksomhedens motionsklub
  • Fælles madlavning
  • Artikler til virksomhedens “avis”
  • Løbende vejledning/sparring omkring sundhed til jeres medarbejdere, fx i form af en fast ugedag hvor jeg står til rådighed i et aftalt tidsrum
  • Individuelle forløb skræddersyet til medarbejderne
Hos ROCKWOOL Nordics i Øster Doense har vi i en periode arbejdet med temaet Mad, drikke og ulykkesfarer. I den forbindelse har vi haft 1 undervisnings eftermiddag på Solhverv Privatskole, hvor Helle Guldmann var underviser. Vi var 15 tillidsrepræsentanter og ledere, som skulle producere sunde madpakker ud fra Helles opskrifter og anvisninger. Vi havde en super eftermiddag, hvor der blev produceret en masse lækker mad, samtidig bistod Helle med en masse gode råd og vejledning.

Efterfølgende har vi brugt opskrifterne samt de mange gode råd om søvn/kost/vaner på vores infotavle til glæde for alle medarbejdere, så det forhåbentligt bliver nemmere at arbejde på 3-holdsskift, så vi i fremtiden undgår ulykker på virksomheden.

Jeg kan helt klart give mine varmeste anbefalinger, Helle er yderst kompetent, hun er stille og rolig og god til at forklare, når folk har spørgsmål. Samtidig giver hun også plads til, at man godt kan have nogle lidt anderledes kostvaner, og så alligevel komme i mål.

Marianne Bøgh Ottosen

Kvalitetsmedarbejder, ROCKWOOL Nordics

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, eller for en uddybning af mine forløb.
Helle Guldmann Professionel kostvejledning i Farsø og Aars.

Kom i mål med dit vægttab - et skridt af gangen.

Her får du 6 mails med konkrete og overskuelige redskaber, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab uden at gøre hverdagen besværlig.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

 

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.