91 52 44 07 info@helleguldmann.dk
Del med dit netværk

TAK FOR HJÆLPEN HELLE GULDMANN

I hele mit liv har jeg kæmpet med vægten, og jeg har prøvet alt fra diverse kure til hypnose – hver gang med det samme resultat – efter nogen tid var vægten den samme eller mere, end før jeg gik i gang.

Op til nytår 2018 sneg vægten sig op på hidtil uset størrelse.

Derfor besluttede jeg mig for at melde mig til et gruppeforløb hos Helle Guldmann Professionel kostvejleder, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid.

Livsstilsændringen og meget mere motion har nu resulteret i, at jeg har tabt 30 kilo på bare 26 uger, hvilket jeg er vanvittig glad og stolt over. Jeg fortsætter selvfølgelig og for første gang i 30 år har jeg en tro på, at jeg faktisk kan blive normalvægtig og måske også komme i nærheden af den vægt jeg havde, da jeg spillede håndbold på topplan.

Men hvad har forskellen været på de sædvanlige kure og så forløbet hos Helle?

Det allerbedste er, at jeg fik nogle redskaber til at tænke helt anderledes omkring emnet mad og det at spise, så hvor mad og det at spise tidligere fyldte omkring 80% af mine tanker og dagligt påvirkede mit humør og mit selvværd, så fylder det stort set ingenting mere.

Nogle af de redskaber, der har virket fantastisk for mig er:

1. Hos Helle fik jeg hjælp til at sætte nogle realistiske og målbare delmål. Mål som for mig ikke kun handlede om mad, men også om motion, gøre noget hver dag, som gør mig glad/afslappet samt arbejde med at snakke pænere til og om mig selv i den indre dialog.

2. Jeg lærte nogle enkle ting vedr. fordeling af grøntsager, kulhydrater og protein, hvis jeg vil tabe mig. Men samtidig lærte jeg også, at ingen fødevarer er forbudt – selvom om nogen selvfølgelig er mere hensigtsmæssig end andre.

3. Jeg har lært, at slippe en masse regler og restriktioner vedr. det at spise, og jeg øver mig i kun at spise, når jeg er sulten og stoppe, når jeg er mæt.

4. Jeg har lært, at lave strategier/plan B for de situationer, hvor jeg før “faldt i”.

5. Jeg har lært, at der er mange myter vedr. mad, og jeg har fået fokus på at være kritisk i forhold til alle de postulater, der hele tiden dukker op.

6. Jeg har lært at acceptere, at der kommer bump på vejen, men jeg øver mig i at lære noget af dem i stedet for at dunke mig selv oven i hovedet med det.

7. Jeg har lært, at der i samfundet er mange sociale overbevisninger eller regler, men at jeg selv er ansvarlig for, om jeg vil efterleve dem.

8. Jeg har lært, at det er et fedmefremmende samfund, og at jeg er nødt til at lære at navigere i det, da jeg ellers vil blive ved med at være overvægtig resten af livet.

9. Jeg har lært at træffe bedre valg og indarbejde nye gode vaner.

10. Jeg er blevet mere kræsen og vil kun have det bedste – til gengæld nyder jeg maden meget mere end før.

Dette er nogle af de punkter, som Helle har gennemgået med os på gruppeforløbet.

Desuden har der været individuelle samtaler, når der har været brug for det.

Helle har hele tiden været klar med coaching og opmuntring – og det var altid på en meget tillidsvækkende og empatisk måde og i forhold til lige netop min livssituation. Så jeg kan kun give Helle Guldmann Professionel kostvejleder min varmeste anbefaling.

Nogen tænker måske, at det er dyrt at gå til kostvejleder, men jeg deltog på et gruppeforløb, hvor der oven købet var 4 individuelle samtaler, og det var alle pengene værd. Når jeg tænker på, hvor meget slik og kage jeg købte før jeg kom til Helle, så var pengene faktisk tjent ind efter bare 5-6 uger. Så det burde ikke være økonomien, der er en forhindring for at komme i gang.

Mange hilsner Anette

 

Vil du vide mere om gruppeforløbet så klik her

Del med dit netværk
Helle Guldmann Professionel kostvejledning i Farsø og Aars.

Kom i mål med dit vægttab - et skridt af gangen.

Her får du 6 mails med konkrete og overskuelige redskaber, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab uden at gøre hverdagen besværlig.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

 

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.