91 52 44 07 info@helleguldmann.dk

Er et forløb noget for mig?

Måske kan du genkende et af følgende:

 • Har prøvet adskillige slankekure uden held
 • Er træt af mirakelkure og er blevet “sundhedsforvirret”
 • Mangler energi og overskud i hverdagen
 • Gerne vil leve sundere, men mangler redskaberne der hjælper i dagligdagen
 • Ønsker at stoppe med at ryge, men frygter at tage på i vægt

Her bliver du ikke målt og vejet, medmindre du selv ønsker det. Et forløb er ikke for dig der forventer et stort vægttab på meget kort tid. Her er fokus på dine spisevaner, så du opnår et varigt vægttab, på den sunde måde.

Du får en række værktøjer undervejs, som hjælper dig med at bevare motivationen i hverdagen, også i perioder hvor vægten står stille. Sessionerne kan foregå hos mig eller i dit hjem, alt efter hvad der er optimalt for dig.

Priser for individuel kostvejledning

Du kan sagtens tabe dig uden at tælle kalorier og uden at være sulten dagen lang. Hos mig får du professionel hjælp til at få et sundere liv, og til at nå dine mål for dit vægttab. Et varigt vægttab handler ikke om at lave forbud for forskellige fødevarer. Det handler om at få indarbejdet en række fornuftige vaner, som er tilpasset dine nuværende rutiner og din hverdag som helhed. Med en justering og tilpasning af dine vaner vil du i langt højere grad opnå et varigt vægttab, uden at du skal sulte eller medbringe din egen mad til festlige lejligheder.

Nedenfor kan du se indhold og priser på de forskellige forløb. Foruden individuel kostvejledning tilbyder jeg også skræddersyede familieforløb, samt medarbejderforløb- og workshops m.v. for virksomheder. Læs mere om et familieforløb via linket her >>

Loyalitetspriser til dig der har gennemført et valgfrit forløb

Hvis du har brug for min hjælp efter endt forløb har du mulighed for at købe klippekort til opfølgning, vejning eller rådgivning. Jeg hjælper dig med at vælge det klippekort der passer bedst til dine ønsker og reelle behov.

Lille klippekort

4 timer
Kr.1.799
 • Til dig der har afsluttet et forløb og ønsker at tilkøbe enkeltsessioner
 • 4 sessioner = 4 timer
 • Spar 197 kr. ved at vælge dette klippekort, sammenlignet med en enkelt session
 • Sessionerne kan opdeles i halve timer

Mellem klippekort

8 timer
Kr.3.399
 • Til dig der har afsluttet et forløb og ønsker at tilkøbe enkeltsessioner
 • 8 sessioner = 8 timer
 • Spar 593 kr. ved at vælge dette klippekort, sammenlignet med en enkelt session
 • Sessionerne kan opdeles i halve timer

Stort klippekort

12 timer
Kr.4.599
 • Til dig der har afsluttet et forløb og ønsker at tilkøbe enkeltsessioner
 • 12 sessioner = 12 timer
 • Spar 1.389 kr. ved at vælge dette klippekort, sammenlignet med en enkelt session
 •  Sessionerne kan opdeles i halve timer

Sådan foregår et forløb

Uanset hvilket forløb du vælger tager vi altid udgangspunkt i dine udfordringer, rutiner og din hverdag.

Herunder kan du finde mere information om hvordan et forløb foregår. Vi starter med at finde dit overordnede mål for dit vægttab, og arbejder herefter med de forskellige trin. Alle trin har til formål at fjerne eksisterende forhindringer, sikre fremadrettet motivation og skabe gode holdbare vaner.

Vi tilpasser naturligvis de enkelte trin som en kombination mellem dine ønsker, behov og mine anbefalinger til dig.

Du får en række værktøjer undervejs, som hjælper dig med at bevare motivationen i hverdagen, også i perioder hvor vægten står stille.

N

TRIN 1 - Mål

Her afklarer vi det overordnede mål for dit vægttab. Vi tager udgangspunkt i dine egne ønsker og finder et realistisk mål.

N

TRIN 2 - Forhindringer

Vi finder frem til de forhindringer, som spænder ben for dig i hverdagen. Undervejs finder vi også ud af hvordan du kan bryde forhindringerne, så du når dit mål.

N

TRIN 3 - Vaner

Vi får kortlagt og prioriteret dine nuværende vaner. Med fokus på dine rutiner i hverdagen, finder vi frem til gode vaner der kan hjælpe dig i dit vægttab.

N

TRIN 4 - Motivation

Her finder vi frem til hvad der motiverer dig mest, så du når i mål. Vi finder ud af hvordan du bevarer motivationen i det daglige, også i de svære situationer.

N

TRIN 5 - Forpligtelse

Her finder vi ud af hvad du gerne vil handle på fra gang til gang. Vi finder en plan B, som du kan bruge når/hvis plan A ikke lykkedes.

N

TRIN 6 - Opfølgning

Her har vi fokus på hvordan det er gået siden sidst, og på hvordan du fastholder de gode vaner. Graden af opfølgning afhænger af hvilket forløb du har valgt.

Få hjælp til at vælge den rette pakke

Jeg hjælper dig med at finde den rette pakke, så forløbet matcher dine behov og ønsker for dit vægttab. Kontakt mig for en uforpligtende snak.
Helle Guldmann Professionel kostvejledning i Farsø og Aars.

Kom i mål med dit vægttab - et skridt af gangen.

Her får du 6 mails med konkrete og overskuelige redskaber, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab uden at gøre hverdagen besværlig.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

 

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.