91 52 44 07 info@helleguldmann.dk
Del med dit netværk

Ingredienser:

4 personer (2 voksne og 2 børn) 

300 g pasta

200 g kyllingebryst i tern

1 pakke kalkunbacon i tern (eller alm. Bacon)

1 rød peber i tern

1 lille dåse majs

2 håndfulde brøndkarse

1 avocado i skiver

1 – 2 spsk. citronolie

Krydderier til kyllingen – evt. Garam masala

Fremgangsmåde:

 

Kog pastaen. Og lad den køle af.

Steg kalkunbacon og lad det dryppe af.

Krydr kyllingen og steg den i lidt olie. Sørg for at panden er godt varm inden du putter kyllingen på.

Vend pastaen i citronolie og blad resten af ingredienserne i.

Vend avokadoen i lidt citronolie, så den ikke tager farve. Jeg serverede den ved siden af.

Server evt. fuldkornsbrød til.

 

Tip. Du kan sagtens forberede retten dagen i forvejen, men vent med at skærer avokadoen ud så den ikke bliver kedelig.

Del med dit netværk
Helle Guldmann Professionel kostvejledning i Farsø og Aars.

Kom i mål med dit vægttab - et skridt af gangen.

Her får du 6 mails med konkrete og overskuelige redskaber, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab uden at gøre hverdagen besværlig.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

 

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.