
Ingredienser:
4 personer (2 voksne og 2 børn)
300 g pasta
200 g kyllingebryst i tern
1 pakke kalkunbacon i tern (eller alm. Bacon)
1 rød peber i tern
1 lille dåse majs
2 håndfulde brøndkarse
1 avocado i skiver
1 – 2 spsk. citronolie
Krydderier til kyllingen – evt. Garam masala
Fremgangsmåde:
Kog pastaen. Og lad den køle af.
Steg kalkunbacon og lad det dryppe af.
Krydr kyllingen og steg den i lidt olie. Sørg for at panden er godt varm inden du putter kyllingen på.
Vend pastaen i citronolie og blad resten af ingredienserne i.
Vend avokadoen i lidt citronolie, så den ikke tager farve. Jeg serverede den ved siden af.
Server evt. fuldkornsbrød til.
Tip. Du kan sagtens forberede retten dagen i forvejen, men vent med at skærer avokadoen ud så den ikke bliver kedelig.