91 52 44 07 info@helleguldmann.dk

Andre siger om et forløb hos mig

Helle Guldmann er så fantastisk.

Har fået meget nyt viden om så mange ting. Kost, ændringer på dårlige vaner, osv. osv.

Er det kalorierne værd? Nyt spørgsmål lært + meget meget andet.

Kan virkelig anbefale et forløb hos Helle.

Tak Helle.

Charlotte

Dagplejer

Min første snak med Helle bød på mange ”aha-oplevelser”. Det gik op for mig at for at ændre en dårlig vane, er man først nødt til at forstå hvornår vanen sker og hvilke følelser det er forbundet med det. Det gav Helle mig redskaber til at få synlig gjort. Hun fik mig også til at indse, at ingen madvarer er forbudt at spise – Hvilket jeg ellers havde fået plantet dybt i mig, ifølge alle andre slankekure jeg har forsøgt at følge.

Jeg har fået redskaberne til, at undgå slikhylden i supermarked. Og alt det kræver blot, en beslutning… en beslutning om der er kalorierne værd.

Helle gav mig mod til at prøve igen! OG hjalp mig med, at finde min egen motivation frem.

Tak for alle redskaberne og tak for en øjenåbner!

Anni Back

Specialpædagog

Efter en lang periode med stress, dårligt selvværd og alt for meget fokus på vægttab/mad. Var jeg kørt helt fast og blev mere og mere ked af det. Jeg var rigtig god til, at fortælle mig selv hvad jeg ikke nåede og formåede. Da humøret var i bund og stress-symptomerne på sit højeste, samtidigt med at en tidligere spiseforstyrrelse var på vej ind i mit liv igen…. vidste jeg godt, at jeg var helt forkert på den….. men jeg kunne ikke selv se løsningen. Jeg kender Helle, da vi har børn der går i samme klasse, -og jeg vidste godt, at hun havde læst ernæring og sundhed, og havde uddannet sig til coach…. så jeg tog kontakt til hende, med ønsket om et vægttab…. for kunne jeg bare tabe mig, ville alt blive godt! Allerede ved 1. Samtale blev det dog hurtigt klart, at det ikke var vægttab der skulle være i fokus i første omgang. Vi skulle have styr på stress og spiseforstyrrelse, inden vi kunne komme videre med andet. Helle har med sin baggrund og viden, -og ikke mindst sit rolige væsen, guidet mig til at flytte fokus fra mad, vægttab og dårligt selvværd, til alt det jeg når og gør godt…. jeg har fået redskaber, jeg kan falde tilbage på, til de dage der ikke går godt…. -og jeg tænker ikke i så høj grad over hvad jeg spiser, men mærker mere efter hvordan jeg spiser….eks. at jeg har været slem til at spise når jeg er ked af det og var stresset, nu tænker jeg mere over at gøre noget ved, at jeg er ked af det og stresset. Jeg vil stadig gerne tabe mig lidt, men det er ikke det vigtigste pt. det allervigtigste er at jeg er fin som jeg er og jeg er drøn stærk og sej….. resten skal nok komme. Jeg har stadig 2 samtaler med Helle, som jeg glæder mig til. Til alle, der har et ønske om at slippe madstress, lære at have sig selv i fokus og blive mentalt stærke, vil jeg varmt anbefale Helle….. her er I i trygge og rolige hænder.
Ann-Sophie

Sekretær

Helle er god til se bag om problemerne og får mig til selv at se hvad jeg kan gøre.

Helle lytter og kommer derved helt ind til benet og hjælper derudfra.

Helle har ingen løftede pegefingre.

Helle siger…: ”alt er tilladt at spise, men…”

Bodil

Mit mål var at reducere antallet af kalorier i løbet af dagen, spise mindre og sundere og få overskud til mere motion. Helle gav mig, gennem samtaler, værktøjer til at få det igangsat og gennemført. Helle har en fantastisk evne til, at det bliver ens eget projekt. Det bliver til en aftale med dig selv og dermed væsentlig større chance for at det lykkes.
Peder Bach

Indkøber, Nibe

Hos ROCKWOOL Nordics i Øster Doense har vi i en periode arbejdet med temaet Mad, drikke og ulykkesfarer. I den forbindelse har vi haft 1 undervisnings eftermiddag på Solhverv Privatskole, hvor Helle Guldmann var underviser. Vi var 15 tillidsrepræsentanter og ledere, som skulle producere sunde madpakker ud fra Helles opskrifter og anvisninger. Vi havde en super eftermiddag, hvor der blev produceret en masse lækker mad, samtidig bistod Helle med en masse gode råd og vejledning.

Efterfølgende har vi brugt opskrifterne samt de mange gode råd om søvn/kost/vaner på vores infotavle til glæde for alle medarbejdere, så det forhåbentligt bliver nemmere at arbejde på 3-holdsskift, så vi i fremtiden undgår ulykker på virksomheden.

Jeg kan helt klart give mine varmeste anbefalinger, Helle er yderst kompetent, hun er stille og rolig og god til at forklare, når folk har spørgsmål. Samtidig giver hun også plads til, at man godt kan have nogle lidt anderledes kostvaner, og så alligevel komme i mål.

Marianne Bøgh Ottosen

Kvalitetsmedarbejder, ROCKWOOL Nordics

Man stiller sig foran spejlet, og tænker “hvad er der sket med min krop”, man forsøger at finde undskyldninger, såsom jeg har haft travlt, været stresset, har sovet for lidt osv, forsvarsmekanismerne vil ingen ende tage, men ligegyldig hvilken undskyldning du vælger, falder de altid tilbage på en følelse af nederlag og frustration over ikke at være den man har lyst til at være. Så er der flere valgmuligheder, man kan vælge at fortsætte som før, og opleve en hverdag fyldt med selvbebrejdelser, man kan også hoppe på quick fix kuren med pulver og piller, og måske, kun måske, opleve en kortvarig rus af vægttab, vel og mærke under kummerlig forhold, hvor sult eller afsavn er ens nærmeste ven. Sidst men ikke mindst kan man vælge, at nu er det slut med at være ked af sig selv, slut med selvbebrejdelser, og slut med at lukke sig inde, nu vil man starte på sit liv, sidstnævnte var det jeg valgte, da jeg kontaktede Helle Guldmann.

Da jeg startede med kostvejledning hos Helle, var jeg lige nøjagtig som tidligere beskrevet, følelsen af ikke at kunne styre min kost, på trods af, at jeg anser mig selv som et voksent velfungerende menneske, var mildest talt ikke behagelig. Alene det, at skulle være hudløs ærlig omkring ens vaner og liv over for et fremmed menneske, anså jeg som grænseoverskridende, at man så samtidig skulle til at ændre disse vaner, var i mine tanker lige så slemt. Alle disse følelser tror jeg er normale, og da jeg kom til min første konsultation hos Helle, måtte jeg indse at de var ganske unødvendige. Sammen med Helle fik jeg talt mine rutiner og vaner igennem, og samtidig klarlagt hvilket faldgruber jeg oplever, hvilke forhindringer jeg møder, og hvilke mål jeg ønsker for min fremtidige sundhed. Hvor meget overskud har jeg til kosten, hvor meget motion, hvor meget tid kan jeg bruge, hvad er vigtig for lige netop mig. Ud fra disse samtaler fandt vi en fælles plan for min kost og motion, og hurra der var sandelig også plads til rødvin.

Ligesom man aldrig rigtig kommer til at bruge det tøj man købte på udsalg, som sidder lidt dårligt, men man købte det fordi det var billigt. Så kommer et vægttab aldrig til at fungere, hvis ikke den kost man sammensætter passer til en.

Jeg kan kun give Helle Guldmann de varmeste anbefalinger, og tro mig, du vil ende med at sige, det var slet ikke så svært, hvorfor gjorde jeg ikke det noget før.

Helle Guldmann når okay ikke er godt nok 🙂

Elisabeth

Jeg er stor og har næsten altid været det, men tabte mig kortvarrigt til noget der lignede min idealvægt. Det har jeg så taget på igen. Så det er ikke fordi jeg ikke ved hvad der skal til, men min motivation ligger på et meget lille sted, eller rettere gjorde det.

I sommers var jeg så heldig at vide et forløb hos Helle og det satte nogle nye tanker i gang. Der er jo ikke meget ved at tabe sig, når man så igen falder tilbage til de gamle vaner og dem har Helle hjulpet med at kunne se på med andre øjne.
Jeg har ikke tabt mig rigtigt meget, men er blevet mere bevidst om hvad jeg putter i munden og ikke mindst hvorfor.
Det har betydet at jeg nu kan gå forbi slikhylderne i et supermarked uden at putte noget af det i min indkøbskurv, hvilket var utænkeligt før.

Samtidigt har det også betydet at jeg bruger de samme metoder, når jeg har lyst til en cigaret og det har betydet at jeg også ryger mindre. Så det er en win-win situation for mig. Det er også derfor at jeg ikke taber en masse kilo bare sådan lige her og nu, men på sigt vil det ske.
Så hvis der er brug for at kikke nærmere på hvorfor dine madvaner er som de er, kan jeg kun anbefale et forløb hos Helle Guldmann.

Majbritt

“Helle har givet mig en række konkrete og brugbare værktøjer, som gør det lettere at arbejde med vaneomlægning, uden at skulle vende hele hverdagens rutiner på hovedet. Man får straks tillid til Helle, fordi hun besidder stor faglighed og altid forstår at tage hensyn til den enkeltes hverdag. Hun forstår at give værktøjer, som kan bruges fra første dag og har fokus på langsigtede løsninger. Jeg vil til enhver tid anbefale Helle, fordi hun har kompetencerne i orden og man straks mærker hun brænder for at hjælpe.” 

Judith

“Da jeg startede i forløb hos Helle, havde jeg næsten opgivet håbet om, at det ville lykkes for mig, at nå i mål med min drøm. 
Jeg havde forinden prøvet på egen hånd og jeg havde to store motivationsfaktorer at kæmpe for – Men kampen var stadig uoverskuelig. 
Helle brugte i første omgang tid på, at finde ud af hvilke tanker og vaner, som spændte ben for mig. Og det gjorde, at hun kunne forstå hvordan min situation var og derudfra, kunne vejlede mig i det som jeg havde behov for. 
For mig har det bla. handlet meget om mine tanker og følelser i forhold til mad. Her har Helle virkelig hjulpet mig til, at lave strategier for hvad jeg kan gøre, når tingene bliver svært.

Jeg er høj på lykke fordi…. det KAN lykkes for mig. Og hvis det kan lykkes for mig, så kan det også for dig. Jeg løber ikke marathonløb og lever heller ikke kun af grønsager og kylling. Jeg spiser hvad jeg har lyst til, men min tankegang omkring mad har ændret sig markant.

Det har gjort at jeg på kun 7 uger har smidt næsten 10 kilo og intet mindre, end 37cm fordelt på kroppen! ?? ”

Anni

Kære Helle – det har været fantastisk at være med – TAK for dig ❤️ du gør det muligt – du holder gejsten oppe og får os til at tro på det . Uden dig havde jeg givet op , især når det hele ikke lige går som håbet. Jeg glæder mig til at fortsætte mod næste mål i det nye år ?

Helle Vinter Thorgaard

Inden jeg startede i forløb hos Helle, havde jeg prøvet ALT for at tabe mig. Begyndt på den ene kur efter den anden. Mit problem er, at jeg altid har været for hurtig til at finde undskyldninger, og at jeg bare elsker forbudtmad… Nogle gange spiste jeg i smug og gemte papiret langt ned i skraldespanden… 
Det bedste ved Helle er, at hun ikke bruger ord som KUR og FORBUDT. Tværtimod! Helle fik mig til at kigge på mine vaner med nye øjne – det har VIRKELIG hjulpet. Bryd vanerne og slip for dårlig samvittighed og slankekure!
??

Charlotte

Jeg tror simpelthen, jeg havde “madstress”, inden jeg startede hos Helle. Jeg tænkte hele tiden på mad og hvordan jeg skulle tabe mig, og det hjalp ikke. Efter mit forløb har jeg fået ro på, og nu ved jeg præcis, hvad jeg skal gøre for at bryde med mine usunde vaner og vægten bevæger sig stødt nedad. Jeg tænker egentlig ikke så meget over det mere. Lige nu er det bare skønt at kunne finde ro i hverdagen og samtidig have en fantastisk følelse i kroppen.

Anonym

Da jeg for et år siden fik en fyreseddel forsvandt humøret, alt var træls og vægten gik kun i en retning – den forkerte!
Men en lørdag morgen hvor jeg ikke kunne sove og jeg sad på Facebook var der en gammel kollega der havde delt et opslag fra Helle. 
Det blev vendepunktet for mig. 
Så tusind tak til Lone for at dele, så jeg blev opmærksom på at der er andre veje end en træls og uoverskuelig slankekur. 
I dag er vægten faldet med 20 kg. Det har været nemt, overskueligt og dejligt at kunne spise normalt.
Og jeg har fået et fantastisk arbejde takket være Helles helt fantastiske redskaber som ikke bare kan bruges til vægttab, men omdannes til så meget mere. 

Kirsten Høvring

For mig har det virkelig været en udfordring at ændre mit mind-sæt til at det er tilladt at spise det jeg gerne vil – og mærke efter. Jeg har tidligere fulgt adskillige kostvejledere og diætister og der har altid været ting som er anbefalet udelukket fra kosten fx. Ris, brød, pasta, kartofler, sukker etc. Og ja, det virkede….. i en kort periode, – det gav mig et hurtigt vægttab, men også en sult/hunger efter ALT det forbudte ? Hos Helle messes der “slut med forbudt” og det er jeg dælme vild med. 
Jeg har vist aldrig før mærket efter hvornår jeg ikke længere var sulten, men bare spist til jeg var stop-mæt eller til der ikke var mere på tallerkenen – sådan er jeg jo opdraget….. ????

Laila

Faglærer

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg altid været en kraftig bygget person. Og ikke at det skal være en undskyldning for at jeg måske vejer for meget. Men da jeg fik muligheden for at deltage i et af Helles gruppeforløb, var det bare om at gribe chancen.

Jeg har ligesom alle andre været på en million slankekure og ja i starten hvor motivationen er tilstede lykkedes et vægttab også. Men hvad sker der så når man falder tilbage i hverdagens rutiner. Bum ja så er det tabte røget på igen og ja måske endda mere til.

Men da jeg skulle til at begynde på et gruppeforløb, må jeg sige min skepsis var ret høj, for min erfaringer med ”slankekure” havde jo ikke været alt for gode.

Men efterfølgende må jeg sige at Helles alternative og noget anderledes metoder omkring livsstilændring har gjort at jeg måtte bide i det sure æble og tilstå at det VIRKER SKU!!

Igennem forløbet får du en masse gode redskaber som kan hjælpe dig i din livsstilændring. Disse redskaber gør at du faktisk må spise både slik, chips etc. ja det lyder vildt MEN SANDT ER DET.

Så en livsstilsændring hos Helle har for mit vedkommende ikke været en sur ”pligt”. Og ja de redskaber man får hos Helle er brugbare resten af livet.
Så går du og overvejer at konsultere Helle så tøv ikke, det vil du ikke fortryde det har jeg i hvert fald ikke gjort!!

Rasmus

Jeg har deltaget i et af Helles gruppeforløb og jeg kan varmt anbefale, et sådant forløb. Jeg har fået en bevidsthed om hvorfor jeg spiser som jeg gør, samt fået redskabet til, hvad jeg kan gøre.
Det er så fantastisk, hvad Helle kan.

Karen Christensen

Sød og venlig. Gir en troen på man kan ??❤️
Så kan helt sikker anbefales

Helle Grønning

Hun er virkelig dygtig og vil helt klart anbefale Helle. Virkelig sød og dejlig personlighed.

Casper

Individuelt forløb

Et varigt vægttab handler ikke om at lave forbud for forskellige fødevarer. Det handler om at få indarbejdet en række fornuftige vaner, som er tilpasset dine nuværende rutiner og din hverdag som helhed.

Familieforløb

I en travl hverdag kan det være svært at finde overskuddet til at få indarbejdet gode madvaner, som tilgodeser hele familien. Hos mig får i et skræddersyet forløb, som er tilpasset jeres ønsker, udfordringer og behov.

For virksomheder

Med fokus på gode vaner og varieret kost for jeres medarbejdere vil i fx opleve en bedre koncentration hos den enkelte medarbejder, som i sidste ende kan være med til at forebygge arbejdsskader- og ulykker.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, eller for en uddybning af mine forløb.

Helle Guldmann Professionel kostvejledning i Farsø og Aars.

Kom i mål med dit vægttab - et skridt af gangen.

Her får du 6 mails med konkrete og overskuelige redskaber, som kan hjælpe dig i mål med dit vægttab uden at gøre hverdagen besværlig.

Du tilmelder dig samtidig kostvejleder Helle Guldmanns nyhedsbrev med konkrete tips til at få gode, sunde vaner. Du accepterer samtidig at modtage information om foredrag, forløb og vil få andre gode tilbud. 

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. HUSK at bekræfte din tilmelding via linket i mailen, som du får i din indbakke (tjek evt. dit spamfilter).

 

Tak for din tilmelding. Bekræft din tilmelding for at få mine tips. Tjek din indbakke og dit spamfilter.